8. kolo – jesen 2019

Počećemo sa fair play-om. Nakon oštrog 6. kola i nešto manje grubog 7. kola, iza nas je ostalo odigrano 8. kolo koje sa sobom nosi 11 odigranih utakmica gde su podeljena samo 6 žutih kartona. Za svaku pohvalu svih ekipa!

Napokon dočekasmo i da se ekipa Mercatora S raduje svojoj prvoj pobedi u ovoj sezoni Poslovne lige. Pobeđena je neugodna ekipa Unije banaka, ali Mercator svojom odličnom igrom i raspoloženim strelcima ubeležio je prva tri boda na tebeli i to rezultatom 6:3. Još uvek čekamo i navijamo da ovogodišnji novi učesnik Direct Media upiše prve bodove. Bilo je vodstva i propuštenih šansi za njih, ali nedostajalo je malo sreće. Ali zato su najbolji i prvi na tabeli što se tiče fair play-a, bez ijednog dobijenog kartona u prethodnom periodu takmičenja. Bravo!

Najveći skok na tabeli je napravila ekipa Banca Intesa, za 4 pozicije, koja je sa dve pobede u protekloj nedelji nad Telekomom Srbije od 5:3 i ekipom Aiga od 5:1, napredovala sa 11. na 7. poziciju. Najveću pobedu je ostvarila ekipa Balkan Bet-a u pobedi nad Direct Mediom od 9:2.

Sledeće nedelje nas očekuje naredno 9. kolo i već neki od derbija i interesantnih utakmica Sport Vision-Nis, Unija banaka-Eurobank, Telekom Srbije-Kuehne+Nagel …

Vidimo se na Adi!