9. kolo – jesen 2019

Deveto kolo Poslovne lige nije nam donelo veća iznenađenja u rezulatskom smislu, ali je proteklo sa dosta neizvesnih i interesantnih mečeva do poslednjeg sudijskog zvižduka. Viđeno je dosta prelepih akcija i golova, kao i zavidan fair play na kojem stalno insistiramo.

Sport Vision je u derbiju kola sa timom Nis-a zabeležio svoj prvi poraz i trenutno jedina neporažena ekipa u dosadašnjem ciklusu takmičenja je tim Eurobanke, koja je u dve utakmice na poluvremenu gubila, protiv Unije banaka sa 2:0 (izvukli nerešen ishod) i drugog dana protiv ekipe Eko Grocke sa 1:0 (preokrenuli u pobedu od 2:1). Čestitamo im na dosadašnjem uspehu i igri i visokoj 2. poziciji na tabeli! Ekipa Mercator S je zabeležila drugu uzastopnu pobedu. Nakon prošlenedeljne pobede nad Unijom banaka, savladana je i ekipa Aiga rezultatom 4:1.

Još dva kola nas čekaju do završetka jesenjeg dela prvenstva, nakon čega spremamo Novogodišnji decembarski turnir, gde će se ekipe opet oprobati na parketu, a prošlogodišnji šampioni Kuehne+Nagel braniti osvojenu titulu!